Distance i arbejdslivet. Peter Holdt Christensen.  9788759317617

Distance i arbejdslivet

Peter Holdt Christensen

Mange arbejdspladser giver i dag de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra i perioder. Hvilke muligheder og udfordringer rummer dette distancearbejde?


Distance i arbejdslivet
 fokuserer på, hvordan arbejdsformen på den ene side kan give en række fordele, såsom øget fleksibilitet og færre afbrydelser, men på den anden side kan medføre en række ulemper, i form af fx oplevelse af isolation eller at den ansatte bliver overset ved forfremmelser.
Bogens første del redegør for udviklingen af distancearbejde og for, hvordan kommunikation, motivation og koordination af arbejdsopgaver kan udfordres af, at man arbejder på afstand af hinanden. I anden del diskuteres, hvordan især tre temaer -autonomi, relationer og synlighed - har betydning for distancearbejde,og hvordan ledere og medarbejdere kan være opmærksomme på de tre temaer for bedst muligt at understøtte denne arbejdsform.

Distance i arbejdslivet
giver et tiltrængt forskningsbaseret indblik i distancearbejde. Den er skrevet til kurser i HRM, ledelse og organisation og kan også læses af ledere og HR-medarbejdere,som ønsker en bedre forståelse af dette felt.

Pris:179,00 DKK
Studiepris:159,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2015
  • Sider: 127
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759317617

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.