Eske Willerslev. Eske Willerslev. Kristoffer Frøkjær-Jensen. Kristoffer Frøkjær.  9788702160833

Eske Willerslev

han gør det døde levende
Eske Willerslev
Kristoffer Frøkjær-Jensen
Kristoffer Frøkjær

Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på.

Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier. 

I denne bog møder den geniale, kompromisløse, fremfusende og meget underholdende forsker videnskabsjournalisten, der er i stand til at skære ind til forskningsresultaternes kerne og fremlægge dem for læseren, så det hele står lysende klart - og enormt spændende. 

Pris:299,00 DKK
Tilbudspris:229,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Gyldendalske Boghandel
  • Udgivet: 2015
  • Sider: 250
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788702160833

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.