Iyengar yoga for velvære og sundhed

Iyengar yoga for velvære og sundhed

Anette Lind Dyrbye

Den første bog på dansk - skrevet af en dansk yogainstruktør og med danske modeller - om en yogaform, som er blevet utrolig populær i de senere år.

Iyengar yoga er en aktiv yogaform, som imødekommer det stressede og stillesiddende moderne menneskes behov. Den tager udgangspunkt i de fysiske øvelser og træner både smidighed og balance, styrke og udholdenhed. Ved at lægge vægt på de korrekte detaljer i udførelsen af øvelserne trænes evnen til koncentration og afspænding.

Trin for trin-billeder og en klar og instruktiv tekst forklarer alle grundøvelserne. Under hver øvelse vises, hvordan du kan tilføje nye elementer, efterhånden som du bliver stærkere og mere smidig. Der oplyses om formål og virkninger, og du får også at vide, hvornår du skal lade være med at udføre øvelsen.

I bogen får du 14 træningsprogrammer, der er sammensat, så alle typer af øvelser er med, og så sværhedsgraden er stigende.

Du får også 21 specialprogrammer mod bl.a. rygproblemer, hovedpine og højt blodtryk. Her kan du hente hjælp til selvhjælp mod en række af de skavanker, der plager moderne mennesker, og derigennem opnå større velvære og sundhed.

Pris:349,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Forlaget Sphinx - Det ukendtes Boghandel Aps
  • Udgivet: 1901
  • Sider: 208
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788777593079

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.