Kvantitativ indholdsanalyse. Rasmus Helles. Mikkel Fugl Eskjær.  9788759317495

Kvantitativ indholdsanalyse

Serie: Kort og præcist om medier og kommunikation
Rasmus Helles
Mikkel Fugl Eskjær

Kvantitativ indholdsanalyse er en klassisk og populær metode indenfor både humaniora og samfundsvidenskaberne. Det skyldes, at metoden er velegnet til at skabe et systematisk overblik over kommunikationsindhold. Det kan fx være en kortlægning af, hvordan et særligt emne eller begivenhed omtales i medierne. Men det kan også være til analyse af både stilistiske og semantiske elementer i taler, dokumenter, film eller fotografier. En anden grund til metodens popularitet er dens forholdsvis tilgængelige natur. Med relativt få redskaber kan forskeren eller den studerende dokumentere sammensætningen af kommunikationsindhold over en længere tidsperiode eller på tværs af forskellige tekster og medier.

Kvantitativ indholdsanalyse er, rigtig anvendt, et virkningsfuldt redskab og kan anvendes alene eller i kombination med andre metoder. Denne udgivelse tilbyder læseren en mulighed for at tilegne sig principperne og metoderne bag kvantitativ indholdsanalyse, og forhåbentlig anspore til spændende analyser af kommunikationsindhold på tværs af medier og kommunikationsformer. 

Rasmus Helles er lektor, ph.d. ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet. Mikkel Fugl Eskjær er lektor, ph.d. ved Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet.

Pris:128,00 DKK
Studiepris:115,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2015
  • Sider: 138
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759317495

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.