Medicinske og kirurgiske cases

Medicinske og kirurgiske cases

Redaktør Mads Byskov Grønhøj
Henrik Sjølander

Medicinske og kirurgiske cases er den første lægevidenskabelige casebog for medicinstuderende og yngre læger på dansk. Bogen tager det vigtigste fra de medicinske og kirurgiske specialer og tilføjer en ny dimension: Den kliniske, casebaserede tankegang. 

Med udgangspunkt i læserens lærekundskaber fører denne bog læseren ind i den dianostiske, differentialdiagnostiske, udredningsmæssige og behandlingsorienterede tankegang. Læseren er selv hovedpersonen! 

Gennem cases fra den kliniske hverdag i almen praksis, i akutmodtagelsen eller på specialafdelingen får læseren mulighed for at tage stilling til patienters præsentation af forskellige lidelser. Den kliniske praksis har formen: anamnese, objektiv undersøgelse, paraklinisk, diagnostiske og differentialdiagnostiske overvejelser, behandling m.v., og læseren føres igennem de rette valg i hver casesituation. I Medicinske og kirurgiske cases får læseren desuden en uddybende forklaring på, hvorfor de valg, der træffes, er de rigtige i disse situationer. 

Bogen følger anerkendte danske standarder og procedurer og er derfor et uundværligt værktøj for den danske medicinstuderende og yngre læger, der hermed får mulighed for at omsætte den teoretiske viden fra større lærebøger til klinisk praksis. 

Bogen kan med fordel tilegnes tidligt på medicinstudiet - og så følge læseren gennem semestrene. Casene er skrevet på en let tilgængelig måde og indeholder mange illustrationer samt bokse med ekstra teoretiske og kliniske informationer. 
 

Pris:800,00 DKK
Studiepris:669,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: FADL's Forlag A/S
  • Udgivet: 2014
  • Sider: 932
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788777497551

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.