Medieteori. Erik Svendsen. Redaktør Palle Schantz Lauridsen.  9788759326282

Medieteori

Erik Svendsen
Redaktør Palle Schantz Lauridsen

MEDIETEORI kortlægger de dominerende af de teorier, der sætter vores brogede mediekultur på begreb. Det gør den ved at præsentere et bredt udvalg af medieteorier i et aktuelt perspektiv.   
 
Bogen rækker fra kapitler om mediesociologi, nyere offentlighedsteori, institutionsanalyse, produktionsanalyse, mediemiljøer, medium theory, mediehistorie, kommunikation og kognition over reception, kvantitative og kvalitative metoder til intertekstualitet, celebrity, affekt, mediedidaktik og steder som medieattraktion. Det enkelte kapitel har fokus på et gennemgående teoretisk tema, som belyses med en analytisk case.   MEDIETEORI viser, hvordan vi kan forstå mediernes funktion og deres samspil med de mennesker, de involverer, og det samfund, de indgår i. Bogen er en teoretisk opfølgning til MEDIEANALYSE.
   
MEDIETEORI er redigeret af lektor Palle Schantz Lauridsen (Dansk, Københavns Universitet) og lektor Erik Svendsen (Dansk, RUC). Den er skrevet af medieforskere, der alle har stor erfaring i at undervise i medieemner ved universiteterne i København, Roskilde, Odense, Aalborg og Aarhus.

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 350
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759326282

Se lagerstatus

 

> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.