Mindeværdige projekter. Kristian Kreiner. John Haukeland.  9788759328637

Mindeværdige projekter

NB! SE UNDERTITEL (Jeg kan ikke indtaste det hele)
Kristian Kreiner
John Haukeland

Denne bog beskriver og analyserer tre mindeværdige projekter, som udmærker sig på hver deres måde. De kan på forskellig vis inspirere til og skabe grobund for eksperimenter med byggeriets praksisser og på den måde forhåbentlig skabe andre mindeværdige projekter i fremtiden.  

Handicaporganisationernes Hus. En usædvanlig form for arkitektkonkurrence gav deltagerne et nyt syn på tilgængelighed. Det motiverede dem til at gøre noget nyt og uprøvet og dermed skabe verdens mest tilgængelige kontorhus.  

Torvehallerne på Israels Plads. Innovative projekter skal ikke altid tilpasses omgivelserne og dermed udvandes for at blive realistiske. Hvis man insisterer på idéen, har god tid og et vist held, kan det ske, at projektet bliver realistisk, fordi omgivelserne tilpasser sig projektet.  

M/S Museet for Søfart. Man ved ikke altid, hvad man ønsker sig, før man har set, hvad man kan få. Arkitektkonkurrencer har til formål at skabe kreative fortolkninger af opgaven, men i dette tilfælde blev mål og præferencer et resultat af konkurrencen, ikke en forudsætning for den.

Pris:120,00 DKK
Studiepris:105,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 98
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759328637

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.