Multimodal interaktionsanalyse. Brian L. Due.  9788759327104

Multimodal interaktionsanalyse

Med videoetnografisk dataindsamling
Brian L. Due

MULTIMODAL INTERAKTIONSANALYSE giver mulighed for at undersøge sociale interaktioner i detaljen og dermed fremanalysere, hvordan sociale relationer, identitet og mening skabes og tillægges mening det være sig i mødelokalet, i butikken, i klasseværelset, i det offentlige rum eller om middagsbordet.

Metoden er kendetegnet ved at fokusere ikke kun på det talte ord, men på alle de forskelige modaliteter, der medvirker til at skabe mening i social interaktion, såsom tale, gestikulation, blikretning, mimik og genstande. 

For at kunne observere og analysere dette er det nødvendigt at indsamle data gennem videoetnografisk metode.

Denne bog giver en samlet forskningsbaseret introduktion til de væsentligste aspekter i et projektforløb, der indebærer videoetnografisk dataindsamling og multimodal interaktionsanalyse. Bogen gennemgår således:

Hvad multimodal interaktionsanalyse kan bruges til Tilgangens afsæt i den såkaldte EMCA-tradition. Tilrettelæggelse og gennemførelse af videoetnografisk  dataindsamling Bearbejdning af det indsamlede videomateriale Udarbejdelse af multimodale interaktionsanalyser Videobaseret feedback til deltagere i projektet.

Pris:249,00 DKK
Studiepris:219,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 234
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759327104

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.