Netværksanalyse. Christian Waldstrøm. Lasse Folke Henriksen.  9788759328330

Netværksanalyse

en introduktion
Christian Waldstrøm
Lasse Folke Henriksen

Netværksanalyse er en metode, som vinder frem på en række områder indenfor særligt samfunds- og sundhedsvidenskaberne. Netværksanalyse - en introduktion indfører læseren i netværksanalysens grundlæggende elementer.

Bogen giver et overblik over nogle af de vigtigste netværksteorier samt, hvordan man designer en netværksanalyse og indsamler data. Endelig gennemgår den en række centrale netværksanalytiske teknikker til analyse og visualisering af data. Kombinationen af disse elementer giver læseren et godt fundament for at kunne foretage egne netværksanalyser.

Gennem brug af eksempler på og visualiseringer af netværk vises det, hvordan man kan analysere sociale strukturer og aktørers positioner i netværk.

Introduktionen er henvendt til studerende på alle videregående uddannelser, samt til ledere, konsulenter, behandlere og andre praktikere, der ønsker at kunne gennemføre simple netværksanalyser.

Pris:132,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2016
  • Sider: 112
  • Sprog: Andre
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759328330

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 168 page-prints