To dage med kunst og kultur. IKK Festival vinder 10.000 kr.

 

To dage med kunst og kultur og overrækkelsen af en stor check til en sci-fi fest. Sådan endte Det Gode Projekt fra efteråret 2013, da IKK Festival vandt 10.000 kr.

 

 

I efteråret 2013 udloddede vi igen 10.000 kr. til Det Gode Projekt - dvs. til et projekt, der kommer en bred kreds af studerende til gode fagligt og socialt. Vi udvalgte de tre finalister, I kunne stemme på – men det var ikke nemt!

Vi fik et væld af gode ansøgninger om alt fra udskiftning af møblement i studiebarer, revy- og musicalopsætninger, faglig vidensudveksling, både intern og på tværs af studier, godgørende projekter, der ville gøre det nemmere for andre at være studerende, uddannelse af medstuderende og meget andet og mere.

I sidste ende blev det Den røde løber, en fælles semesterstartsfest på UCSJ, Momentum, der ville lave en online platform af samme navn som studenterbladet, og så selvfølgelig IKK festival 2014, der blev vores finalister.

 

 

En stor tak til alle jer

Det var jer, der bestemte hvem, der skulle vinde de 10.000 kr. Det var derfor også jer, IKK Festivalens arrangører straks takkede, da vi i december gav dem den gode nyhed:

"Vi i arrangørgruppen for IKK Festival 2014 siger tusind tak for den overvældende opbakning, vi har modtaget i forbindelse med afstemningen til Det Gode Projekt. Det var en helt ubeskrivelig god følelse at vinde de 10.000 kr. til vores festival i foråret. Vi håber naturligvis at se en masse sci-fi-interesserede studerende såvel som civile, når projektet går i luften d. 6-7. marts 2014 på KUs Institut for kunst og kulturvidenskab. Med hjælpen fra Academic kan vi nu rykke grænserne for, hvad årets tema kommer til at byde på. Og vi glæder os!

- Mange varme vinterhilsner fra arrangørerne af IKK Festival 2014"

 

Helt udover scenekanten

Pengene blev overrakt til et hold af glade arrangører i fuldt sci-fi-udstyr, da vi bød alle fra festivalen, alle jer, der stemte på dem, og alle andre, der havde lyst til at kigge forbi, på et glas vin og en gang tapas fredag eftermiddag i deres lokale fredagsbar.

Pengene lovede de at bruge til at få deres to dage med kunst og kultur skubbet helt udover scenekanten. Entusiasme og gåpåmod har de aldrig manglet – men de 10.000 kr. gør det muligt for dem at nå endnu videre med deres gode projekt. Hvis du vil se, hvad der kom ud af projektet, kan du læse vores blogger Uta Menthes reportage fra festivalen.

Du kan se flere eksempler på projekter, der har fået tildelt midler, på siden Støtte til projekter. Der kan du også hente ansøgningsskemaet til næste omgangs Det Gode Projekt – som du og din gode idé selvfølgelig skal være med til.