Oprøret på CBS. Jens Frøslev Christensen.  9788759328378

Oprøret på CBS

Forandring, ledelse og modstand i en professionel organisation
Jens Frøslev Christensen

Oprøret på CBS giver en førstehåndsbeskrivelse og analyse af det oprør, som udfoldede sig bag kulisserne på CBS i de første måneder af 2011 og førte til den daværende rektors og bestyrelsesformands afgang. Oprøret på CBS blev i dele af pressen fejlagtigt tilskrevet en ulovlig fusion. Men ledelsen begik ingen ulovligheder, og fusionen var ikke den centrale årsag til oprøret.

Baggrunden var en dramatisk organisatorisk, strategisk og ledelsesmæssig krise. Denne form for konfliktfyldte organisations- og ledelsesprocesser har sjældent været genstand for en så omfattende insider-afdækning, som det sker her. Loyalitets- og karrierehensyn, gyldne håndtryk og uvilje mod at rippe op i en problemfyldt fortid betyder, at sådanne forløb som regel enten forbliver bag kulisserne, beskrives i beroligende termer af den øverste ledelse eller i sort-hvide farver i pressen.

Oprøret på CBS afspejler desuden mere almene problemer knyttet til styring og ledelse af strategiske forandringer i professionelle organisationer også uden for universitetsverdenen.

Dette er en særlig bog. En original og dybt interessant bog. Den handler om Handelshøjskolen i København (HHK), og om den transformationsproces, der gjorde HHK til CBS, Copenhagen Business School. Professor Jens Frøslev Christensen er en meget skarp iagttager og analytiker og en sjælden god formidler. Han præsterer i bogen at formidle et historisk drama i en professionel organisation om ledelse, forandring og kampe.

(Steen Hildebrandt, ph.d., professor emeritus & adjungeret professor)

Pris:221,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2016
  • Sider: 246
  • Sprog: Andre
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759328378

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 369 page-prints