Profession. Hans Jørgen  Staugaard.  9788759329320

Profession

Hans Jørgen Staugaard

Er der noget særligt ved at være medlem af en profession, siden man i nogle tilfælde taler om profession i stedet for blot beskæftigelse, erhverv eller job?

Det er det hovedspørgsmål, som denne bog beskæftiger sig med.

Professionsbegrebet søges indkredset ved at se på, hvordan betegnelsen ?profession' har udviklet sig i forskellige historiske perioder og i forskellige kulturelle sammenhænge.

På baggrund af den aktuelle anvendelse af betegnelsen ?profession' i Danmark fokuseres på, hvilke særlige kendetegn eller markører der er typiske for især de professioner, vi ofte kalder ?velfærdsprofessionerne'.

I medierne vrimler det med beretninger om, hvordan disse professioner er under pres på grund af økonomiske nedskæringer og stadig mere detaljeret styring og kontrol med det daglige arbejde. De afsluttende kapitler belyser, hvad det stigende pres betyder for professionsudøvelsen.

Pris:132,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 106
  • Sprog: Andre
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759329320

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 159 page-prints