Sex, sladder og stress i organisationer. Jacob Alsted. Ditte Haslund.  9788759328354

Sex, sladder og stress i organisationer

Jacob Alsted
Ditte Haslund

Denne bog fokuserer på nogle af de temaer, det kan være svært at tale om i organisationer.

Med udgangspunkt i en diskussion af forholdet mellem organisation og selv undersøger forfatterne seks udvalgte områder. Ud over sex, sladder og stress drejer det sig om ambitioner, behovet for forældre og feedback.

Bogens grundlæggende budskab er, at organisationer spiller en afgørende rolle i voksnes psykologiske udvikling og at organisationers produktivitet er afhængig af deres evne til at påtage sig denne rolle.

Sex, sladder og stress i organisationer er interessant og tankevækkende læsning for alle, der interesserer sig for ledelse, HR/HRM samt erhvervs- og organisationspsykologi hvad enten de er ledere, medarbejde- re, konsulenter eller studerende.

Pris:176,50 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2016
  • Sider: 162
  • Sprog: Andre
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759328354

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 243 page-prints