Bestil på nettet, hent i butikken

Vekt: 
7

Bestil på nettet. Hent på studiet.

 

Bestil bøgerne på nettet og hent dem i butikken på dit studie. Se her, hvordan du bestiller dine bøger til afhentning og sparer både fragten og en tur på posthuset.

 

Du kan hente dine onlinebestillinger uden omkostninger i den af vores butikker, som ligger tættest på dig, f.eks. på dit uddannelsessted.

Sådan gør du: Hvis du vil bestille en bog til afhentning i en butik, så skal du blot lægge den i kurven og gå til kassen. Her vælger du "afhentes" i det felt, hvor du kan vælge leveringsmåde (i stedet for forsendelse med post). Derefter vælger du, hvilken butik du vil hente bogen i.

> Se butikker og åbningstider

 

Du betaler for din ordre med betalingskort i webshoppen, når du bestiller til afhentning. Pengene bliver først trukket på dit kort, når handelen er afsluttet, og du har afhentet dine bøger i butikken. Det er gratis at vælge afhentning som leveringsform, dog er der betalingsgebyrer på online betaling med kort. Se mere om betaling i webshoppen her.

Du kan hente din ordre, så snart du har modtaget en mail om at dine bøger er klar til afhentning. Du vil modtage mailen inden for 1-3 hverdage afhængig af om bøgerne er på hylden i butikken. Vær dog opmærksom på, at udenlandske bøger kan være op til 10 hverdage om at komme hjem.

Når du har modtaget besked om at din bog står klar til afhentning, har du 7 ugedage til at afhente den i. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os og aftale andet, hvis du ikke kan nå det inden for tidsfristen. OBS. I semesterstarten står din bestilling kun klar til afhentning i 3 hverdage.

 

Har du også e-bøger på din ordre, kan du desværre ikke vælge "afhentes" i kassen - opret da bestillinger på e-bøger og alm. bøger hver for sig.