Skattemæssige afskrivninger, Skemadel. Søren Bech. Ulrik Gorm Møller. Henrik Nielsen. Claus Bohn Jespersen.  9788759317020

Skattemæssige afskrivninger, Skemadel

ejendomsavance, gæld i fast ejendom, momsforhold
Søren Bech
Ulrik Gorm Møller
Henrik Nielsen
Claus Bohn Jespersen

Skattemæssige afskrivninger - skemadel giver ved hjælp af skematiske opstillinger og taleksempler en detaljeret gennemgang af gældende regler for skattemæssige afskrivninger, herunder samspillet mellem genvundne afskrivninger og ejendomsavance, opgørelse af ejendomsavancebeskatning ved salg af fast ejendom, gæld i fast ejendom samt momsforhold, primært vedrørende investeringsgoder. 

Bogen har af hensyn til overskueligheden kun begrænsede tekstafsnit og henvender sig til alle, der har et forhåndskendskab til reglerne inden for de pågældende områder af skatte- og momslovgivningen. Bogen vil kunne finde anvendelse ved læreanstalter og blandt praktikere, først og fremmest revisorer og advokater, men også ansatte i regnskabsafdelinger i større virksomheder og ansatte i SKAT. 

Bogen kan hensigtsmæssigt anvendes i kombination med Skattemæssige afskrivninger - tekstdel udgivet på samme forlag. For læsere uden særlige forkundskaber vil læsning af både skemadel og tekstdel være det mest optimale.  

Bogens forfattere er alle ansat ved Institut for Regnskab og Revision, CBS, med undtagelse af Claus Bohn Jespersen, der arbejder i revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers (PwC). Foruden denne bog er der udgivet Skattemæssige afskrivninger - tekstdel, som gennemgår de behandlede emneområder. 

Pris:288,00 DKK
Studiepris:249,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2013
  • Sider: 215
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 4
  • ISBN: 9788759317020

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.