Skattemæssige afskrivninger, Tekstdel. Søren Bech. Ulrik Gorm Møller. Henrik Nielsen. Claus Bohn Jespersen.  9788759317013

Skattemæssige afskrivninger, Tekstdel

Ejendomsavance, gæld i fast ejendom, momsforhold
Søren Bech
Ulrik Gorm Møller
Henrik Nielsen
Claus Bohn Jespersen

Skattemæssige afskrivninger - tekstdel er en detaljeret gennemgang af den gældende afskrivningslov. Der fokuseres ikke kun på selve reglerne, men også på deres konsekvenser, således fx samspillet mellem genvundne afskrivninger og ejendomsavancebeskatningsloven.

Bogen behandler også afskrivninger med hjemmel i lignings- og statsskatteloven samt afskrivninger i specielle situationer, eksempelvis ved indtræden af skattepligt og i dødsboer.

Tillige behandles reglerne om investeringsfonds samt etablerings- og iværksætterkonti. Endelig behandles også gæld i fast ejendom og momsforhold, primært vedrørende investeringsgoder. 

Bogen er skrevet med henblik på undervisningen ved HD-studiet i Regnskab og Økonomistyring på CBS. Den vil dog også være af interesse for praktikere, som fx advokater, revisorer, ansatte i regnskabsafdelinger i større virksomheder samt ansatte i SKAT. 

Bogens forfattere er alle ansat ved Institut for Regnskab og Revision, CBS, med undtagelse af Claus Bohn Jespersen, der arbejder i revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers (PwC). Foruden denne bog er der udgivet Skattemæssige afskrivninger - skemadel, som består af oversigter og taleksempler. Skemadelen vil foruden at uddybe denne bogs problemstillinger kunne anvendes som opslagsbog i forbindelse med rådgivning og løsning af konkrete problemer.

Pris:437,00 DKK
Studiepris:369,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2013
  • Sider: 308
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 5
  • ISBN: 9788759317013

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.