Skattemæssige afskrivninger. Henrik  Nielsen.  9788759329771

Skattemæssige afskrivninger

- skemadel
Henrik Nielsen

Skattemæssige afskrivninger skemadel giver ved hjælp af skematiske opstillinger og taleksempler en detaljeret gennemgang af gældende regler for skattemæssige afskrivninger, herunder samspillet mellem genvundne afskrivninger og ejendomsavance, opgørelse af ejendomsavancebeskatning ved salg af fast ejendom, skattemæssige afskrivninger i specielle situationer som fx ved ind- og udtræden af sambeskatning af selskaber, afskrivninger i dødsboer samt gæld i fast ejendom.

Bogen har af hensyn til overskueligheden kun begrænsede tekstafsnit og henvender sig til alle, der har et forhåndskendskab til reglerne inden for de pågældende områder af skattelovgivningen. Bogen vil kunne finde anvendelse ved læreanstalter og blandt praktikere, først og fremmest revisorer og advokater, men også ansatte i regnskabsafdelinger i større virksomheder og ansatte i SKAT.

Bogen kan hensigtsmæssigt anvendes i kombination med Skattemæssige afskrivninger tekstdel udgivet på samme forlag. For læsere uden særlige forkundskaber vil læsning af både skemadel og tekstdel være det mest optimale.

Bogens forfattere er begge ansat som eksterne lektorer ved Institut for Regnskab og Revision, CBS samt i revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers (PwC).

Foruden denne bog er der udgivet Skattemæssige afskrivninger tekstdel, som gennemgår de behandlede emneområder.

Pris:333,50 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 222
  • Sprog: Andre
  • Udgave: 5
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759329771

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 333 page-prints