STØT DIT STUDIELIV MED 10.000 KR.

 

 

Drømmer du om at gøre en forskel for dit studiemiljø, så har du nu muligheden for det. Vi sætter nemlig 10.000 kr. på højkant til en app, en smørrebrødsvogn, et tidsskrift, en nyhedskanal eller den gode ide, som forbedrer dit studiemiljø.

Send et ansøgningsskema og et billede (fx af jeres team, en illustration af ideen eller et logo) til marketing@academicbooks.dk, inden den 16. maj kl. 12, så er du med i puljen om at blive en af de finalister, der kæmper videre om de herlige 10.000 kr. Og ja, det er selvfølgelig også muligt at søge som en gruppe.

Det er overdommerne i Academic Books, som udvælger finalisterne, men herefter er det dig, din mor, dine medstuderende, din syge moster, studiesekretæren på 2. sal og alle andre, der vælger det bedste projekt via en afstemning på Facebook.

Academic Books er din akademiske boghandel med syv butikker og en webshop, hvor du finder millioner af bøger og e-bøger. Vi er nonprofit, hvilket betyder, at al overskud går til at sætte prisen på dine pensumbøger ned og forbedre studiemiljøet på videregående uddannelser.