STØT DIT STUDIELIV MED 10.000 KR.

OBS: Ny ansøgningsfrist offentliggøres i starten af 2018

---------------------------------------------------------------------------

Drømmer du om at gøre en forskel for dit studiemiljø, så har du nu muligheden for det. Vi sætter nemlig 10.000 kr. på højkant til en app, en smørrebrødsvogn, et tidsskrift, en nyhedskanal eller den gode ide, som forbedrer dit studiemiljø.

Send en video på maks. 1 minut med din ide samt et ansøgningsskema til marketing@academicbooks.dk, så er du med i puljen om at blive en af de finalister, der kæmper videre om de herlige 10.000 kr. Og ja, det er selvfølgelig også muligt at søge som en gruppe.

Det er overdommerne i Academic Books, som udvælger finalisterne, men herefter er det dig, din mor, dine medstuderende, din syge moster, studiesekretæren på 2. sal og alle andre, der vælger det bedste projekt via en afstemning på Facebook.

Academic Books er din akademiske boghandel med syv butikker og en webshop, hvor du finder millioner af bøger og e-bøger. Vi er nonprofit, hvilket betyder, at al overskud går til at sætte prisen på dine pensumbøger ned og forbedre studiemiljøet på videregående uddannelser.