Styrk sproget, styrk læringen. Pauline Gibbons.  9788759324226

Styrk sproget, styrk læringen

Sproglig udvikling og stilladsering i flersprogede klasserum
Pauline Gibbons

Hvordan skal man som lærer arbejde for at styrke læringen for alle elever i et sammensat og multikulturelt klasserum? Hvordan kan man som lærer sikre, at undervisningen både er sprogligt og fagligt udviklende?

 
 

Disse spørgsmål giver Pauline Gibbons svar på i denne længe ventede oversættelse af Gibbons klassiker, som nu udkommer i en ny udgave på dansk. 

 
 

Styrk sproget, styrk læringen er en håndbog til alle lærere og studerende på læreruddannelsen, der gerne vil rustes bedre til arbejdet med elever med dansk som andetsprog.

 
 

Bogen bygger på den nyeste internationale forskning i andetsprogspædagogik, som forfatteren levende illustrerer med sine egne erfaringer som både lærer og læreruddanner. 

 
 

Efter en kortere teoretisk gennemgang, præsenterer Gibbons en lang række øvelser, strategier og modeller til inspiration, som læseren vil kunne omsætte direkte i sin undervisning eller i praktikken. Begrebet stilladsering ( scaffolding ) løber som en rød tråd gennem bogen, og Gibbons giver mange konkrete bud på, hvordan lærere effektivt kan stilladsere elevernes læring både med hensyn til at lære sprog, lære gennem sprog og lære om sprog. 

 
 

Styrk sproget, styrk læringen henvender sig til primært til lærerstuderende og lærere i grundskolen, men også gymnasielærere og voksenundervisere på sprogcentre vil have gavn af at læse med.

Pris:329,00 DKK
Studiepris:289,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2016
  • Sider: 291
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759324226

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.