COVID-19

Denne side er sidst opdateret d. 23/04/2021 (vi opdaterer løbende og så hurtigt vi kan)

 

Vores butikker er åbne for salg!

I kraft af den delvise genåbning af universiteterne, er det nu også muligt for Academic Books at genåbne de sidste fire butikker, der indtil videre kun har været åbne for afhentning af webordrer.

Det betyder at alle 7 butikker nu er åbne for almindeligt salg. Pop-up butikken på RUC har fortsat lukket mellem semesterstarter.

 

Du skal være opmærksom på, at universiteterne er underlagt adgangskrav til deres campusområder – der kan blandt andet være krav om en negativ coronatest. Vi henviser til, at man orienterer sig på universiteternes hjemmeside angående adgangskrav til campusområderne.

De af vores butikker, der ikke har en indgang fra et offentligt område, er underlagt samme krav. Det gælder butikken i Universitetsparken, butikken på Nørre Campus, butikken på City Campus og butikken på Frederiksberg Campus. 

For disse butikker, gælder der desuden følgende, hvis du skal have adgang uden studiekort:

 

Academic Books - Universitetsparken 

Du skal bruge studiekort for at komme ind på campus. Husk at trykke # efter din 4-cifrede kode. Husk, at du skal bære mundbind.

 

Academic Books - City Campus

Du skal bruge studiekort for at komme ind på campus, men har du ikke studiekort kan du ringe til butikken på 44 22 38 35, så hjælper butikkens medarbejdere dig. Husk, at du skal bære mundbind.

 

Academic Books - Frederiksberg Campus

Du skal bruge studiekort for at komme ind på campus, men har du ikke studiekort kan du ringe til butikken på 44 22 38 40, så hjælper butikkens medarbejder dig. Husk, at du skal bære mundbind.

 

Academic Books - Nørre Campus

Det er muligt at få adgang til Nørre campus/Panum via Hovedindgangen på Blegdamsvej, ved at henvende sig til vagten og sige, at du skal til boghandlen. Husk, at du skal bære mundbind.

 

Du kan se åbningstider for vores butikker her

Vi sørger selvfølgelig for at overholde alle retningslinjer i vores åbne butikker. Det kan du læse mere om her:

 

Forholdsregler i Academic Books butikker

Hos Academic Books har vi 8 fysiske boghandlere på forskellige uddannelsesinstitutioner. Hver dag sælger vi studiebøger og tilbehør til mange tusinde studerende, og derfor gør vi også meget ud af at passe rigtig godt på vores ansatte og alle jer, der handler hos os.

I Academic Books butikker skal du bære mundbind og spritte dine hænder af ved de spritstationer, der er opsat i butikkerne. Vi beder dig især om at spritte dine hænder af, inden du rører ved varerne i butikken. Butikkerne er indrettet med en så høj grad af ensretning som muligt. På butikkernes gulve kan du orientere dig efter pile, der viser denne ensretning.

Når du som kunde kommer til vores kasse, med en vare du ønsker at købe, beder vi dig om at vende varen med stregkoden opad. På den måde undgår vores medarbejdere at røre for meget ved den vare, du efterfølgende skal have med hjem.

Vores medarbejdere bærer visir i butikken og hver butik har desuden opsat et skilt ved deres indgang, hvor antallet af personer, der må være i butikken samtidigt, vises.

 

Husk at holde afstand til hinanden og vores søde medarbejdere – sådan passer vi bedst på alle!

 

 

Har du spørgsmål til vores COVID-19-regler, er du velkommen til at kontakte os på: marketing@academicbooks.dk