Bestyrelsen

De studerende er fortsat i fokus i alt, hvad vi gør. Academic Books blev grundlagt af studerende, og i dag har vi boghandlere ved Københavns Universitet, Roskilde Universitet og CBS. Flertallet af medlemmerne i vores bestyrelse er studerende eller tidligere studerende, som alle repræsenterer de studerendes interesser. Bestyrelsen bliver hørt ved alle større beslutninger. På denne måde mister vi aldrig kontakten med uddannelsesinstitutionerne, og hvad det vil sige at være studerende. De studerende i vores bestyrelse er også med til at hjælpe os med at sikre, at vi bliver på rette kurs og aldrig går på kompromis med vores formål fra 1967: At give billige pensumbøger til alle - i den rette udgave og i god tid til semesterstart.

SL fondens bestyrelse
Thomas Skinnerup
Stud.merc, President v. CBS Students.
Formand for bestyrelsen
Jacob Ørum
Direktør for Studenterhuset i København
Nisse Jakob Krenchel
Cand.merc. (1988-1995). Innovationschef i Alm. Brand A/S.
Alumne
Rasmus Kristian Feldthusen
Professor på jura (KU), cand.jur, ph.d.
Caroline Vang Christensen
Studerer økonomi på Københavns Universitet (cand.polit) og arbejder sideløbende i SPACE10 og Management Consulting Club Copenhagen Studerende
Studerende
Jacob Steinitz Andersen
Cand.merc.
Studerende
Annette Kjølby
Cand.mag., ph.d., Redaktør med ansvar for forlagets udgivelser indenfor ledelse og organisation samt videnskabsteori og metode.
Medarbejderrepræsentant
Anders Juhl Gajhede
Cand.mag., produktionschef og manuskriptredaktør hos Samfundslitteratur
Medarbejderrepræsentant
Gry Hayhurst
Butiksleder
Medarbejderrepræsentant