• SAXO Publish
  • 2015
  • Paperback
  • 216
  • dan
  • 2
  • 9788740912715

Aktiv seer eller Hvordan Steven Spielberg lærte mig at elske politikerne

0
Dette er historien om de følger, det får for en yngre familiefar i IT-branchen, at han en aften foran TV indser, at hans 2-årige søn forstår Ask Rostrups nationaløkonomiske forklaringer ved trykskærmen.
Med sin sunde fornuft og den store TV-pakke med alle nyhedskanaler kæmper han sig frem gennem kilometervis af politiske TV-udsendelser for at finde ud af, hvad det er, man forstår i politik, når man ikke forstår nationaløkonomi, jura og administration. Vi hører om den pris, han må betale - i familien, i karrieren. Vi oplever ham hånet, forfulgt, grebet af anfægtelser - men også godt hjulpet af en højtplaceret, hemmelig kilde med adgang til bandlyste politiske udsendelser fra DR TVs guldalder i 1970'erne. Vil det lykkes ham at afsløre den rystende sandhed om politik i TV, inden han bliver stoppet af det etablissement, som i årtier har fyldt seerne med manipulation og løgn? Bogen er en total revision og opdatering til vor tid af "Aktiv seer" fra 1977.

Hvad pressen skrev om første udgave
"Vanvittig morsom bog om politikere og TV-journalister"
 - Karen Thisted, Ekstra Bladet.

"at skrive en humoristisk roman om de uheldige skærmhelte. Den opgave kan sikkert nok løses mere ondskabsfuldt - men ikke vittigere end her."
 - Bettina Heltberg, Politiken.

"Så morsomt, drønende frækt og kærligt er der aldrig skrevet om mediepolitikere og kommunikationskløfter."
 - Flemming Chr. Nielsen, Jyllands-Posten.

"Pludselig en samfundskritik, der er menneskelig, selvironisk og satirisk, ond og venlig på samme tid. (.) Den mediekritiske analyse er intelligent og korrekt."
 - Kristen Bjørnkjær, Aktuelt
203,00 kr.