Anatomi og fysiologi - hånden på hjertet

  • Gyldendal
  • 2019
  • Hardback
  • 594
  • dan
  • 2
  • 9788762818439

Dette er 2. udgave af lærebogen Anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet. Bogen dækker kroppens basale opbygning og funktion og har i 2. udgave gennemgået en generel opdatering. Alle kapitler er blevet skærpet både sprogligt og fagligt, og især brugen af fagsprog og definitioner er blevet mere konsekvent. Desuden er bogen blevet udvidet med et større antal opsummeringsbokse.

Bogen gennemgår alle centrale emner som:

celler og væv
kredsløbet
respirationssystemet
immunforsvaret
fordøjelsessystemet
stofskiftet
nyrer og urinveje
hud og slimhinder
øjet og øret
nervesystemet
hormonsystemet
bevægeapparatet
kønsorganer og forplantning

Dertil kommer mere tematiske emner om det aktive menneske og normal aldring.

Alle kapitler er rigt illustrerede, og layoutet er indbydende og pædagogisk opbygget, så teksten undervejs suppleres med tre typer af bokse, der uddyber faglige detaljer, kobler stoffet til den kliniske praksis og opsummerer væsentlige hovedpointer og definitioner.

Anatomi og fysiologi - Hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende, og den dækker de nødvendige basiskundskaber i anatomi og fysiologi i hele uddannelsen. Men andre studerende til fx fysioterapeut, ergoterapeut, jordemoder, radiograf, bioanalytiker, farmaceut samt studerende på ernæring og sundhed vil også have stor gavn af den.

Hånden på hjertet

Denne bog er en del af Hånden på hjertet, som er en lærebogserie om Anatomi og fysiologi, Sygdomslære, Farmakologi, Mikrobiologi og Ernæring. På sigt udvides serien med Biokemi og genetik. Alle bøger i serien udgives både som fysiske bøger og som i-bøger, der kan tilgås fra tablet, smartphone eller pc. Her kan læseren tage egne noter, søge på nøgleord osv.

875,00 kr.
699,00 kr.

Bogen er en del af følgende bogpakke(r):

1.963,00 kr.
1.890,00 kr.
2.791,00 kr.
2.660,00 kr.