Bestil på nettet, hent gratis i butikken

Du kan hente dine onlinebestillinger uden omkostninger i en af vores butikker. På den måde sparer du både fragten og en tur på posthuset.

Ønsker du at afhente din ordre i en af vores butikker skal du blot vælge "Afhent i en af vores butikker", når du går igennem checkout-flowet. 

Hvis du vil bestille en vare til afhentning i en af vores butikker, så skal du blot lægge den i kurven og gå til kassen. Ved valg af leveringsmåde vælger du "Afhentning" . Derefter vælger du, hvilken butik du vil hente bogen i.

 

Her kan du se vores butikker og åbningstider.


Du betaler for din ordre med betalingskort i webshoppen, når du bestiller til afhentning. Pengene bliver først trukket på dit kort, når handlen er afsluttet, og du har afhentet dine bøger i butikken. Det er gratis at vælge afhentning som leveringsform, dog kan der forekomme betalingsgebyrer på onlinebetaling med kort. 

Du kan hente din ordre, så snart du har modtaget en mail om, at dine bøger er klar til afhentning. Du vil modtage mailen inden for 1-4 hverdage afhængig af, om bøgerne er på hylden i butikken. Vær dog opmærksom på, at udenlandske bøger kan være op til 10 hverdage undervejs.

Når du har modtaget besked om, at din bog står klar til afhentning, har du 5 hverdage til at afhente den i. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os og aftale andet, hvis du ikke kan nå det inden for tidsfristen.

OBS. I semesterstarten står din bestilling kun klar til afhentning i 3 hverdage.