Brugerprofil, login og Min side

Skal jeg oprette en brugerprofil for at handle på academicbooks.dk?

Handler du som privatkunde, studerende eller virksomhed kan du lave profilen samtidig med, at du opretter din bestilling. Handler du som aftalekunde, skal du oprette profilen, før du gennemfører din første bestilling. Er du ny kunde, kan du bruge vejledningen til at komme godt i gang med at handle hos os. Her kan du læse mere om at handle som virksomhed eller aftalekunde.


Hvordan logger jeg ind? / Jeg har problemer med at logge ind

Du logger ind i login-boksen, som du finder til højre på menulinjen i toppen af siden. Har du oprettet din brugerprofil vha. Facebook-connect, klikker du på det blå Facebook-symbol og logger ind med din Facebook-konto. Ellers indtaster du enten dit brugernavn eller din mailadresse og derefter din adgangskode. Hvis du får at vide, at dit brugernavn ikke findes og kan du ikke finde en tastefejl eller huske brugernavnet, så prøv at indtaste din mailadresse i stedet. Hvis du får at vide, at din mailadresse ikke findes, er der ikke en brugerprofil med den mailadresse, du har indtastet. Tjek også her, om du har tastet rigtigt. Har du flere mailadresser, har du måske brugt en anden, da du oprettede din profil, og så kan du logge ind med dit brugernavn i stedet, hvis du altså kan huske det. Har du glemt adgangskoden, kan du bestille en ny kode (vha. enten brugernavn eller mailadresse), som vi sender til dig på den mailadresse, din brugerprofil er oprettet med. Link til ny adgangskode findes også i loginboksen.
 

Kan jeg have flere brugerprofiler på academicbooks.dk?

Du kan godt oprette flere brugerprofiler i webshoppen, men du kan kun bruge den samme mailadresse til én profil. Har du brug for flere brugerprofiler (fx en til virksomhedsindkøb og en til dine private køb), så skal du altså bruge to forskellige mailadresser. Hvis du har en brugerprofil i forvejen men ønsker at anvende en mailadresse, der er allerede er i brug, til en anden profiltype, så er det kun muligt, hvis din eksisterende profil nedlægges. Ønsker du at nedlægge din brugerprofil, bedes du kontakte Kundeservice.
 

Kan jeg slette min brugerprofil på academicbooks.dk?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt selv at slette sin brugerprofil, men vi gør det selvfølgelig gerne for dig, hvis du ønsker det. Vigtigt: Hvis din brugerprofil nedlægges, har du ikke længere adgang til Min side og de oplysninger, der findes her. Det omfatter både din ordrehistorik, Track & Trace-numre, fakturaer, links til download af e-bøger, indsendte beskeder m.v. Vi har ikke mulighed for at genfinde oplysninger for dig eller gendanne din profil, når først den er slettet. Du skal derfor være helt sikker på, at du ønsker profilen nedlagt, før du anmoder om det. Ønsker du at få slettet din brugerprofil, bedes du kontakte Kundeservice.
 

Hvad er Min side? / Hvad kan jeg på min side?

Min side er din personlige profilside på academicbooks.dk, hvor du kan få overblik over din ordrehistorik, se Track & Trace-numre på dine forsendelser og hente fakturaer for dine ordrer. Det er også på Min side, du finder links til download af de e-bøger, du køber (under ”Mine købte bøger”). Du får adgang til Min side ved at logge ind med dit brugernavn/mailadresse og adgangskode. Når du er logget ind, finder du link til Min side øverst til højre på menulinjen.