COVID-19

Denne side er sidst opdateret d. 20/12/2021 (vi opdaterer løbende og så hurtigt vi kan)

 

Vores butikker er åbne for salg!

Alle vores butikker er åbne (pop-up butikken på RUC har fortsat lukket mellem semesterstarter). Husk at du skal bære mundbind, når du besøger vores butikker.

 

Du skal være opmærksom på, at universiteterne er underlagt coronarestriktioner, hvor der skal fremvises gyldigt coronapas. Vi henviser til, at man orienterer sig på universiteternes hjemmeside angående dette.

 


Forholdsregler i Academic Books butikker

Hos Academic Books har vi 8 fysiske boghandlere på forskellige uddannelsesinstitutioner. Hver dag sælger vi studiebøger og tilbehør til mange tusinde studerende, og derfor gør vi også meget ud af at passe rigtig godt på vores ansatte og alle jer, der handler hos os. Vi overholder selvfølgelig alle de officielle retningslinjer ift. antal af kunder i de enkelte butikker samt afstandskrav. 

I Academic Books butikker skal du spritte dine hænder af ved de spritstationer, der er opsat i butikkerne. Vi beder dig især om at spritte dine hænder af, inden du rører ved varerne i butikken.

Når du som kunde kommer til vores kasse, med en vare du ønsker at købe, beder vi dig om at vende varen med stregkoden opad. På den måde undgår vores medarbejdere at røre for meget ved den vare, du efterfølgende skal have med hjem.

Husk at holde afstand til hinanden og vores søde medarbejdere – sådan passer vi bedst på alle!

Har du spørgsmål til vores COVID-19-regler, er du velkommen til at kontakte os på: marketing@academicbooks.dk