Erhvervskunder

Hvordan køber jeg bøger som virksomhed?

Skal du købe bøger til en virksomhed/organisation, har du mulighed for at oprette en profil som privat- eller offentlig virksomhed. Som virksomhed/organisation har I mulighed for at indgå en aftale med os om indkøb på særlige vilkår, der enten kan omfatte indkøb til virksomheden selv eller medarbejdere/medlemmers private indkøb. Læs mere om vores muligheder for erhverv her.
 

Min arbejdsplads eller medlemsorganisation har en indkøbsaftale, hvordan køber jeg bøger på den?

For at købe bøger på en eksisterende indkøbsaftale hos os skal du oprette en brugerprofil med jeres ”virksomhedskode”, der sikrer, at du handler på de rette vilkår. Drejer det sig om en særlig aftale om indkøb til/på vegne af virksomheden, skal du oprette en profil under kundetypen "Erhverv" og herefter vælge virksomhedstypen "Erhvervsaftale". Drejer det sig om en særlig aftale om privatkøb for en arbejdsplads eller medlemsorganisation, skal du oprette en profil som ”medarbejder/medlem”. Læs mere om vores muligheder for erhverv her.
 

Jeg vil gerne bestille mange bøger/mange eksemplarer af samme bog, kan I give et godt tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skal foretage et større indkøb af bøger til virksomheden. Vi hjælper gerne med at undersøge priser og leveringstider, inden du foretager en omfattende bestilling, og selvfølgelig ser vi også gerne på, om vi kan give dig et godt tilbud på det specifikke indkøb eller tager en dialog om mulighederne for at en aftale om erhvervskøb på særlige vilkår, hvis det er relevant for jer. Du kan kontakte os på telefon 44 22 38 00. Læs mere om vores muligheder for erhverv her.