Generel information og andre emner

Kan jeg købe et gavekort til Academic Books i webshoppen?

Ja, du kan købe gavekort både i webshoppen og butikkerne. Bestiller du et gavekort i webshoppen, bliver det sendt til dig med post uden fragtomkostninger.
Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at betale med gavekort i webshoppen – de kan kun anvendes i vores butikker.
Læs mere om og bestil gavekort her.
 

Hvordan finder jeg den bog, jeg skal bruge?

Leder du efter en bestemt bog, så finder du den ved at bruge søgefeltet. Jo mere præcist det, du skriver i søgefeltet er, desto mere præcist bliver søgeresultatet. Dvs. har du ISBN-nummeret på bogen, så finder du den helt specifikke udgave af bogen ved at søge på det, men du kan selvfølgelig også søge på titel eller forfatter, hvilket typisk vil give dig flere resultater.
Du kan bruge menuerne i venstre side af resultatlisten til at filtrere efter (fx så det kun er e-bøger, der vises, eller bøger udgivet i et bestemt år), og du kan sortere resultatlisten (ud fra relevans og titel) vha. valgmulighederne til højre i toppen af listen.
Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, der gerne hjælper med at undersøge, om den bog, du søger, kan bestilles hos os.
 

Hvordan kontakter jeg Academic Books?

Du kan kontakte kundeservice på telefon eller mail – du finder kontaktoplysninger og åbningstider på kundeservice her.
Har du brug for at kontakte vores butikker, kan du se kontaktoplysninger og åbningstider på hver af butikkerne her.
 

Hvor ligger jeres butikker?

Vi har i alt 8 butikker.
Se mere om vores butikker og find adresser, åbningstider m.v. her.