• SAXO Publish
  • 2015
  • Paperback
  • 156
  • dan
  • 1
  • 9788740913415

Opdræt af småbørn for begyndere

0
Pasning af små børn er ét af de mest undervurderede job i menneskehedens historie.
Den tidligste påvirkning er den vigtigste. Her lærer barnet, at omgås andre mennesker, hvad livet handler om, og hvordan man mest effektivt får sin vilje.

Denne bog handler om de første år. Den bygger direkte på de erfaringer, Klaus Kjøller har gjort som far til tre. Og den rummer de praktiske råd, han som far kan give til andre forældre. At han også er ekspert i kommunikation og forsker i manipulation og politisk kommunikation - og har været leder på et stort universitetsinstitut - træder muligvis frem her og dér, men det er en biting.
Han skrev det meste af bogen, mens hans børn var små. Nu er den generation så i fuld gang med selv at avle og opdrage børn. Og han har gennem iagttagelse af sine egne børns omgang med deres børn lært, at hans erfaringer muligvis stadig kan være til en vis gavn og opmuntring for vor tids forældre. Derfor har han nu lavet bogen færdig. Selv om forældre i dag har mange flere tekniske hjælpemidler som fx tabletcomputere med netadgang til rådighed, så er de væsentlige udfordringer i børneopdragelse stadig de samme, som dengang forældre kun havde en halv times børne-TV fra DR dagligt.

Klaus Kjøller er forfatter og lektor. Var 1978-2015 lektor ved Københavns Universitet, hvor han underviste og forskede i sprog og kommunikation og uddannede sprog- og kommunikationsrådgivere. Flere bøger om bureaukrati, politik, argumentation, manipulation og image. Institutleder 1994-99, studieleder 2007-9. Gift (1973) med cand.psych, klinisk psykolog, specialist i psykoanalytisk psykoterapi, Marianne Thomsen Kjæmpe.
.
133,00 kr.