Pensumlister

Hvordan finder jeg min pensumliste?

Du kan se din pensumliste for det aktuelle semester her ved at vælge uddannelsessted, studie og semester i menuen. Du kan som regel forvente, at pensumlisten er klar online senest 14 dage, før undervisningen starter, og vi lægger selvfølgelig pensumlister ud så hurtigt som muligt, når vi modtager oplysningerne fra dine undervisere.

Finder du ikke din pensumliste, skyldes det typisk, at vi ikke har modtaget noget fra dine undervisere (endnu) eller evt., at vi er i gang med at behandle oplysningerne. Har du spørgsmål om bøger til dit studie, er du altid velkommen til at henvende dig i den butik, der betjener dit studiested. Du ser vores butikker her

Jeg er underviser. Hvordan bestiller jeg pensumbøger til mit hold til næste semester?

Som underviser kan du bestille pensumbøger til dine fag/ kurser i næste semester eller blok gennem bestillingsformularen på som du kan finde her. På siden finder du en vejledning til, hvordan du gør.

Det er nemmest, hvis du sørger for at have alle oplysninger om både faget/ kurset og materialet klar, før du begynder. Det er også en fordel, hvis du logger ind med en brugerprofil, inden du sender din bestilling, så den bliver gemt på din profil, og du selv kan se den på Min side. Din bestilling sendes til den butik, der betjener det studie, du underviser på. Hvis du har bemærkninger eller spørgsmål vedr. en pensumbestilling, du allerede har indsendt, så henvend dig da gerne direkte i butikken.