Retur og reklamation

Ønsker du at returnere fysiske varer købt på academicbooks.dk, har du mulighed for at gøre dette indenfor 14 dage efter, du har modtaget varerne. Dette kan gøres ved enten at sende pakken retur eller aflevere varene i en af vores butikker. Bemærk, at du selv dækker forsendelsesudgifter ved returnering.

 

Sådan returnerer du varer i vores butikker: 

 • For at undgå fragtomkostningerne, kan du returnere bøger købt på academicbooks.dk i en af vores butikker.

 

 • Medbring bøgerne samt din føgleseddel eller den faktura, du har modtaget på mail (du kan også finde din faktura i oversigten over dine ordrer på Min side her i webshoppen). 

 

 

Sådan sender du varerne retur:

 

 • Pak de varer, du ønsker at returnere. Udover returvaren og fortrydelsesformularen, skal du vedlægge din faktura eller følgeseddel. Er dette ikke vedlagt i returpakken, kan vi ikke tage imod returen.

 

 • Send de varer, du vil returnere til:
   

Academic Books CBS
Att.: Kundeservice - Retur
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg C

 

OBS: Returpakker skal sendes til adressen ovenfor, eller indleveres i en af vores butikker.
Vi accepterer dermed ikke retur til pakkebokse eller pakkeudleveringslokationer så som kiosker, posthuse osv.

Det koster 40 kr., hvis du ikke henter din pakke: Nægter du modtagelse af varen eller afhenter du ikke varen indenfor afhentningsfristen (som er 7 dage), fratrækker vi omkostninger (40 kr.) til returforsendelsen fra det beløb, du får tilbagebetalt.

 


 

Beløbet for de returnerede varer modtager du senest 14 dage efter, at vi har modtaget din henvendelse om returnering. (Bemærk at det kan tage længere tid i og efter semesterstarten) 

Modtager vi de returnerede varer inden da, eller sender du os dokumentation (fx i form af postkvittering) for, at du har sendt varerne til os, modtager du beløbet retur i umiddelbar forlængelse af modtagelse hos os. Evt. dokumentation for returforsendelse sender du til academicbooks@academicbooks.dk – husk også her at oplyse ordrenummer samt angive returnerede varer.

Du har selv ansvaret for varer, du ønsker at returnere, indtil de er modtaget hos os. Dvs. du skal selv betale omkostningerne, hvis varerne bliver beskadiget eller forsvinder under transporten, ligesom du også selv dækker forsendelsesomkostningerne ved returnering.

Er årsagen til returnering, at du har modtaget en forkert eller beskadiget vare fra os, betaler vi forsendelsesudgifterne.

   

  Om varens stand ved returnering af trykte bøger

  Når du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret ved køb foretaget i en webshop og returnere bøgerne til os, skal du være opmærksom på, at du kun modtager det fulde købsbeløb retur, hvis bøgerne er i normal stand og uden videre kan sælges igen som ny vare til fuld pris til en anden kunde.

  Har du taget bøgerne i brug, og er der mærker efter dette, eller er der sket deciderede skader på cover eller sider i bogen, vil vi foretage en vurdering i det enkelte tilfælde af varens værdi i fht. at kunne sælge den igen.

  Ud fra vurderingen fastsætter vi, om du kan få 100%, 75%, 50%, 25% eller 0% af købesummen retur.

  Eksempler på skader eller mærker efter brug, der kan medføre reduktion af varens værdi, kan være æselører, ridser på omslaget, en knækket ryg (som ved kopiering eller bagudbøjning af bogen), bukkede eller iturevne omslag og sider samt hvis der er skrevet eller på anden måde ført noter i bogen.

  Dette er ikke en udtømmende liste men blot vejledende eksempler. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt bogen er i normal salgbar stand, kan du evt. sammenligne med dine egne forventninger, når du køber en vare – ville du selv synes, det var rimeligt at betale fuld pris for det eksemplar, du ønsker at returnere, eller ville du forvente et nedslag i prisen pga. skader eller slid?

  Er bogen i en stand, hvor vi vurderer, at det ikke er muligt at sælge den igen, heller ikke til en reduceret pris, fx hvis du har skrevet i bogen, kan du ikke få købesummen eller en del af den retur, og du kan evt. i stedet forsøge at videresælge bogen på brugtbogsmarkedet.

  Bemærk: Ved returnering af en del af en bogpakke frafalder samlerabatten

   

  Returret – brugte bøger

  Det er ikke muligt at returnere en brugt bog købt hos Academic Books.
  Salg er omfattet af brugtmomsordningen og varen tages derfor ikke retur.
   

  Returret – e-bøger og online adgange

  Når du køber en e-bog eller adgang til en online service, accepterer du, at der ikke er nogen fortrydelsesret.
  Er produktet fejlbehæftet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os her.

   

  Returret – køb foretaget i en af vores fysiske butikker

  Varer købt i en af vores butikker kan returneres i op til 14 dage.
  Inden for de første 5 hverdage har du mulighed for at få pengene tilbage. Henvend dig i butikken med de varer, du ønsker at returnere og husk at medbringe kvitteringen.
  OBS: Udsalgsvarer tages ikke retur. 

  Bemærk: Ved returnering eller ombytning skal varen være ubeskadiget og ubrugt.

   

  Reklamationsret

  Du har to år til at reklamere over den vare, du har købt.
  Du kan reklamere ved at henvende dig til kundeservice på telefon eller e-mail eller ved at møde personligt op i en af vores butikker.
  Du må gerne have dit ordrenummer klar. 

  Her finder du kontaktoplysninger på kundeservice og her finder du adresser og åbningstider på butikkerne.