Sådan består du PC-kørekort & PC-bruger, modul 1-7

  • Forlaget Globe
  • Hardback
  • 330
  • dan
  • 1
  • 9788779001237
0

Hvis du er i gang med at læse et eller flere moduler til Pc-kørekort- eller Pc-bruger, er denne bog det ideelle valg.

Uden opgaver er det svært at bestå Pc-kørekort. Hvis du er begynder eller mangler erfaring i at bruge en computer, er det særlig svært at sætte sig ind i de 7 moduler til Pc-kørekort. Det er ikke nok at læse om et emne. Det er også nødvendigt at gøre tingene i praksis for at huske dem og udvikle færdighederne. Opgaverne til de praktiske moduler: Tekstbehandling, regneark, præsentation og database er udviklet til Microsoft Office 97, men kan også løses med tidligere versioner af programmerne.

"Sådan består du Pc-kørekort og Pc-bruger" indeholder beskrivelser af kravene til Pc-kørekort- og Pc-bruger-uddannelserne. Der er træningsopgaver, som du kan bruge til at lære de emner, der f.eks. gennemgås i Forlaget Globes Kørekort til-serie. Træningsopgaverne er tilrettelagt efter de ting, der er nødvendige, for at få en tilfredsstillende viden i brugen af de forskellige programmer i Microsoft Office 97-programpakken. Uanset om du vælger at gå til prøve eller ej, vil træningsopgaverne være meget nyttige for dig.
Med bogens kontrolspørgsmål kan du tjekke din viden. Endelig er der et antal testopgaver til hvert modul, så du kan prøve, hvordan det er at gå til prøve på et godkendt testcenter. Prøverne er udarbejdet, så de svarer til de endelige tests fra Dansk Dataforening med hensyn til sværhed og indhold.
Der følger en cd med bogen med opgaver og løsningsforslag samt programmet "Tjek din viden", som kan bruges til at tjekke, om du har lært de grundlæggende ting til hvert modul.

En god forberedelse, før det gælder, er det bedste udgangspunkt for at bestå prøven til Pc-kørekort. "Sådan består du Pc-kørekort og Pc-bruger" giver dig de bedste muligheder for at erhverve et solidt grundlag af viden og

199,00 kr.