• Forlaget Madsen
  • 2007
  • Hardback
  • 182
  • dan
  • 1
  • 9788792068026
0

En række mænd og kvinder skriver om deres liv som singler - på godt og ondt.
Psykolog Hanne Hostrup, kendt fra bl.a. TV2´s Den sorte box, skriver om de psykologiske aspekter af singlelivet, og lektor Charlotte Kroløkke om singlekulturen i dagens Danmark.

I Danmark lever omkring 1 million mennesker som singler. Her er så bogen, enhver single vil elske at læse,
og som mennesker i parforhold kan lære en hel del af.
Bogen indeholder ærlige og veloplagte beretninger om, hvordan singlelivet i Danmark leves, og hvilke tanker og følelser, singler kan have. Bogen viser det brede spektrum af variationer i singleliv, og skribenterne spænder vidt aldersmæssigt, den yngste er 24 år - den ældste enke og i 60´erne. Altså en bog, der beskriver rigtig mange facetter af livet som single.

Der er singler, der elsker den store frihed, det giver, kun at have sig selv at tage hensyn til. Der er også alle de singler, der ligger midt imellem og kan se både fordele og ulemper. Og så er der de singler, der føler ensomhed og tomhed ved at leve et liv alene og desperat forsøger at finde en livsledsager. Det er romantik og rationalisme. Glæder, sorger, ømhed, seksualitet, tankerne om at finde den eneste ene, friheden, ensomheden og tankerne om børn, omverdenens mange spørgsmål og reaktioner. Sjov og ballade, alvor og eftertanke. Ja, alle de tanker, der er knyttet an til at være single og til at leve et liv.

Med bogens to faglige kapitler sættes singlelivet i perspektiv, som den livsform flere og flere danskere i disse år af lyst eller nød har som livsform.

Både i de personlige beretninger og i bogens faglige kapitler er der masser af inspiration at hente og mulighed for refleksion.

249,00 kr.