• JP/Politikens Hus
  • 2006
  • Paperback
  • 109
  • dan
  • 1
  • 9788756780216
0

Sund nu - afgiftning af krop og sjæl er en fantastisk inspirerende vejviser til et sundt og energifyldt liv, hvor du både mentalt og fysisk oplever en ubeskrivelig harmoni. Læseren opfordres til at passe på sin krop ved at spise sundt, træne sig til styrke, udøve stresshåndtering og kort sagt få et sundere og bedre liv.

Bogen beskriver på en overskuelig måde, hvilke giftstoffer der påvirker kroppen og hvordan vi kan aktivere kroppens afgiftningsorganer som lever, lunger, nyrer, tarm og hud og dermed opnå fysisk og psykisk balance. I bogen findes der 1-, 3- og 7-dages kure med lækre og enkle madopskrifter der understøtter kroppens afgiftningsfunktioner.

Motion, massage og yoga er en essentiel del, når man afgifter fysisk. Den mentale afgiftning og udrensning tilgodeses med meditation, yogaøvelser og lækre hjemmespa-anvisninger. Med bogen som vejleder gives den fornødne viden til at en afgiftning kan begynde.

Bogen motiverer til at identificere ens dårlige vaner, og hvad der i dit unikke tilfælde forgifter din krop. Og ikke mindst, hvordan du får bugt med ophobede giftstoffer og fortsætter de gode vaner med den nyfundne energi.

Kroppens egen afgiftningskapacitet er varierende og det påvirker kroppen negativt, hvis der sker ophobninger af giftstoffer. Gift kan være: alkohol, dårligt fedt, forurening, koffein, miljø, luftforurening, negativitet, salt, stress, sukker, pesticider, penicillin m.v. Så selv om du lever asketisk, fornuftigt og i øvrigt er opmærksom på, hvad du indtager, kan du nærmest ikke undgå at forgifte din krop på den ene eller anden måde. Netop derfor er denne bog vældig aktuel og et godt redskab til alle os, der synes, det lyder appellerende med en giftfri krop.

229,00 kr.