Erhverv - Køb bøger som privat eller offentlig virksomhed

Vores webshop har masser af danske og udenlandske titler - især når det gælder de relevante genrer inden for efteruddannelse, som jura, økonomi, organisationsudvikling, ledelse, HR og meget mere.
Skulle I derudover mangle en særlig bog, vi ikke har på lager, skaffer vi naturligvis også den til jer.

Vil du købe bøger på academicbooks.dk som virksomhedskunde, kan du oprette en profil som privat- eller offentlig virksomhed og begynde at handle med det samme. Opret profil som privat eller offentlig virksomhed

Er du kunde og skal du gendanne din adgangskode, så kan du følge vores guide her. 

 

Køb bøger på eksisterende erhvervsaftale 
Har din arbejdsplads eller medlemsorganisation i forvejen en aftale med Academic Books om indkøb på særlige vilkår, kan du handle på den ved at oprette en erhvervsaftale eller en profil som medarbejder/medlem på privatkøbsaftale.

Profiloprettelsen kræver, at du har en særlig ”virksomhedskode”, der giver adgang til dette. Vi har ikke mulighed for at udlevere koden til dig – den skal du have fra din virksomhed/ organisation.

Se vores guide til erhvervskunder med virksomhedskode her. 

 

Interesseret i en aftale om erhvervs- eller medarbejder-/medlemskøb hos Academic Books?
Køber I ofte bøger i virksomheden eller har I behov for et større antal af bestemte titler, kan det være relevant for jer at indgå en særlig aftale om erhvervskøb med os. Bemærk: Vi giver kun rabat til virksomheder, der køber for minimum 50.000 kr. årligt.

Med en erhvervsaftale hos Academic Books får I gode priser og flere muligheder for tilpasninger til netop jeres behov fx mht. kredit, fakturering og personlige logins til jeres medarbejdere. 

 

Skriv til os her, hvis I vil høre mere
Er I interesserede i at tale med os om mulighederne for en erhvervs- eller medarbejder-/medlemssaftale, så kontakt os på academicbooks@academicbooks.dk.

Har du generelle spørgsmål angående bestillinger på academicbooks.dk, kan du måske finde det svar, du søger i FAQ'en, og ellers er du velkommen til at kontakte kundeservice.