Hvem er vi?

Academic Books er en akademisk nonprofit boghandel, hvilket betyder, at al overskud går til at forbedre studiemiljøet på videregående uddannelser.

  

Boghandel siden 1967 

I november 1967 åbnede en gruppe studerende på Handelshøjskolen i København en lille boghandel, der skulle skaffe billige bøger hjem til de studerende. Boghandlen kom til at hedde ’Samfundslitteratur’ og var en selvejende institution, der senere blev til ’Den erhvervsdrivende fond Samfundslitteratur’. Sådan startede det hele, og sådan er det faktisk stadig. I dag hedder vi godt nok Academic Books og findes også som en online webshop, men vi er stadig ejet af fonden, der nu hedder ’SL fonden’.

 

En fond med sans for fair forretning

SL fonden består i dag af en række boghandlere og forlaget Samfundslitteratur, og selv efter så mange år har vi stadig samme formål: At gøre viden tilgængelig for de studerende gennem billige pensumbøger.


Om du er ung og lige startet på studiet, skal i gang med en efteruddannelse eller går i livets skole, så har vi bøgerne, du skal bruge. Vores mange års erfaring inden for salg af billige pensumbøger har bl.a. gjort os til specialister i alle relevante genrer inden for uddannelse og faglitteratur, fx psykologi, sundhed, jura, økonomi, organisationsudvikling, ledelse, HR, m.m.

Academic Books er først og fremmest de studerendes boghandel. Derfor giver vi altid rabat på alt pensumlitteratur. Rabatten er allerede fratrukket og fremgår på den enkelte vare her på hjemmesiden. 
 

Også en online boghandel

I dag består Academic Books ikke kun af fysiske butikker på uddannelsesinstitutioner. Vi fungerer i særdeleshed også som en nonprofit online bogforretning, hvor du - ligesom altid - nemt og hurtigt kan købe dine pensumbøger til billige priser. Vores internetboghandel dækker langt de fleste fagområder på mellemlange og videregående uddannelser. Vi sælger fag- og pensumbøger, skønlitteratur og diverse studieredskaber. Ud over ca. 3 mio. danske og internationale titler har vi også et stort udvalg af e-bøger.