COVID-19

Denne side er sidst opdateret d. 02/03/2021 (vi opdaterer løbende og så hurtigt vi kan)

 

Fra mandag d. 1 marts er tre af vores butikker åbne for salg. Det gælder butikken på Campus Carlsberg, butikken på CBS og butikken på Søndre Campus.

Dette betyder også, at returretten gælder igen fra samme dato - d. 1 marts. Har du købt en bog under nedlukningen gælder de 14 dages returret altså fra d. 1 marts 2021.Du kan nu bytte og returnere dine varer i en af de tre åbne butikker. 

 

De fire resterende butikker holder fortsat kun åben for afhentning af webordre. Det gælder butikken i Universitetsparken, butikken på Nørre Campus, butikken på City Campus og butikken på Frederiksberg Campus. 

Vær opmærksom på, at vores butik på RUC hverken har åbent for afhentning eller salg.

Vores webshop er selvfølgelig åben for salg som normalt, og du kan bestille varer til afhentning i pakkeshop, til leverings derhjemme eller til en af vores butikker. 

 

For de butikker, der kun har åbent for afhentning er webordre, gælder følgende ved afhentning: 

 

Academic Books - Universitetsparken 

Afhentning sker ved at banke på indgangsdøren til butikken. Det er muligt at få adgang til Universitetsparken via hovedindgangen med studiekort. Hvis du ikke har noget studiekort skal du bruge bagindgangen (genvej ved Jagtvej) og banke på døren. Alternativt, kan man kontakte butikken pr. telefon og aftale nærmere, tlf. 44223850. Der skal benyttes mundbind.

 

Academic Books - City Campus

Afhentning af bøger sker ved at banke på butikkens dør. Du skal bruge studiekort for at komme ind på campus, men har du ikke studiekort kan du ringe til os på 44 22 38 35, så kommer vi og udleverer din bestilling. Der skal benyttes mundbind.

 

Academic Books - Frederiksberg Campus

Afhentning sker ved at banke på døren , hvor der står et bord foran. Her får man udleveret sine bøger. Ydredørene er låst , men studerende kan komme ind med studiekort. Har du ikke studiekort, kan du ringe på 44223840 og aftale nærmere. Der skal benyttes mundbind.

 

Academic Books - Nørre Campus

Det er muligt for kunder at få adgang til Nørre campus/Panum via Hovedindgangen på Blegdamsvej, de skal blot henvende sig til vagten og sige de skal til boghandlen. Afhentning sker ved at ringe på klokken foran butikken, og der få udleveret sin forud betalte bestilling.

Alternativt, kan man kontakte butikken pr. mail eller telefon og aftale udlevering via svingdøren Nørre Alle 20, det er indgangen ved tandlægeskolen.

Der skal benyttes mundbind, selvom det er udendørs afhentning.

ku-noerre@academicbooks.dk

Tlf: 44223845

 

 

Du kan se åbningstider for vores butikker her

Vi sørger selvfølgelig for at overholde alle retningslinjer i vores åbne butikker. Det kan du læse mere om her:

 

Forholdsregler i Academic Books butikker

Hos Academic Books har vi 8 fysiske boghandlere på forskellige uddannelsesinstitutioner. Hver dag sælger vi studiebøger og tilbehør til mange tusinde studerende, og derfor gør vi også meget ud af at passe rigtig godt på vores ansatte og alle jer, der handler hos os.

I Academic Books butikker skal du bære mundbind og spritte dine hænder af ved de spritstationer, der er opsat i butikkerne. Vi beder dig især om at spritte dine hænder af, inden du rører ved varerne i butikken. Butikkerne er indrettet med en så høj grad af ensretning som muligt. På butikkernes gulve kan du orientere dig efter pile, der viser denne ensretning.

Når du som kunde kommer til vores kasse, med en vare du ønsker at købe, beder vi dig om at vende varen med stregkoden opad. På den måde undgår vores medarbejdere at røre for meget ved den vare, du efterfølgende skal have med hjem.

Vores medarbejdere bærer visir i butikken og hver butik har desuden opsat et skilt ved deres indgang, hvor antallet af personer, der må være i butikken samtidigt, vises.

 

Husk at holde afstand til hinanden og vores søde medarbejdere – sådan passer vi bedst på alle!

 

 

Har du spørgsmål til vores COVID-19-regler, er du velkommen til at kontakte os på: marketing@academicbooks.dk