Forsendelse og leveringstider

Her kan du læse mere om vores forsendelse og leveringstider. Hvis du er i tvivl om en bestemt leveringsmåde eller oplysninger på en vare, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Leveringstider

Når du bestiller bøger i webshoppen, gælder følgende generelle leveringstider (bemærk at der i øjeblikket kan være længere ventetid):

 • 1-4 arbejdsdage for bøger, der er på lager
 • 2-5 arbejdsdage maks. for bøger, der skal bestilles hjem fra danske forlag
 • 10 arbejdsdage for bøger, der skal bestilles hjem fra udenlandske forlag


Vær også opmærksom på, at den forventede leveringstid regnes i hverdage, hvis du bestiller bøger omkring weekender og helligdage.

Er en bog endnu ikke udkommet, regnes den forventede leveringstid fra udgivelsesdatoen. Hvis du har spørgsmål til en leveringsmåde eller er i tvivl om, hvordan den forventede leveringstid skal forstås, så kontakt endelig kundeservice, før du bestiller.

 

Dellevering

Dine bøger sendes som hovedregel samlet, hvilket betyder, at det er den længste leveringstid på en vare på din ordre, der gælder for ordren samlet set. Når vi ikke kan levere bøgerne samlet, sender vi dine bøger i flere omgange. Vi betaler forsendelsesomkostningerne, når vores leverandører forsinker leveringen af dine bøger med op til 3-4 arbejdsdage ud over hvad vi lover i vores leveringsregler.

 

Afhentning og forsendelse indenfor Danmark

Du kan vælge at få varen tilsendt eller hente den gratis i en af vores butikker. Du vælger, hvordan du vil have varen leveret, når du opretter en ordre. Forsendelse sker til de gældende priser, som du kan se herunder, og priserne vil også fremgå i kassen, når du aflægger din ordre.
 

Afhentning i butik - Pris: 0 kr.:


Bring - Pris: 40 kr.: 

 • Få leveret din pakke til en af Brings udleveringssteder eller pakkeautomater - se mere på bring.dk
   

Postens Erhvervspakker - Pris: 45 kr.:

 • Få leveret din pakke på en virksomhedsadresse, fx din arbejdsplads - se mere på postnord.dk
   

Postens Privatpakker - Pris: 60 kr.:

 • Få leveret din pakke til din hoveddør - se mere på postnord.dk.
   

Ved alle former for levering gælder følgende: Når din bestilling er pakket og afsendt, modtager du en faktura med dit Track & Trace-nummer, så du kan følge pakken. Du kan også se dit Track & Trace-nummer på Min side under Mine ordrer, når du er logget ind med din brugerprofil i webshoppen.


Om Postens Erhvervs- og Privatpakker

Erhvervspakker er levering med PostNord til en virksomhedsadresse, dvs. til en adresse, hvor der er registreret et CVR-nummer, fx din arbejdsplads. Privatpakker er PostNords levering til en privatadresse. Som du kan se ovenfor, gælder der forskellige priser for de to former for levering.

 

 

Levering af e-bøger og gavekort

E-bøger leveres som link til download og uden fragtomkostninger. Du modtager links til download af de e-bøger du køber på Min side i listen over Mine købte bøger. Der kan maksimalt gå op til 10 min., før du kan se downloadlinket på Min side. Skulle du ikke modtage linket i umiddelbar forlængelse af, at du har gennemført et køb af en e-bog, kontakt da kundeservice, så vi kan undersøge, om der er sket en fejl.

Gavekort sendes med almindelig brevpost og uden fragtomkostninger. Bemærk, at gavekort altid sendes seperat, så bestiller du bøger og gavekort samtidig, vil du modtage varerne hver for sig.

 

Forsendelse til udlandet

Det er p.t. ikke muligt at oprette en bestilling til levering på en adresse i udlandet direkte i webshoppen. Ønsker du levering til udlandet, skal du indtil videre sende en mail til vores kundeservice på mailadressen academicbooks@academicbooks.dk, som vil behandle din bestilling manuelt. Kontakt evt. kundeservice for at høre nærmere.

Bemærk: Fra den 15. juni 2015 tillægges et administrationsgebyr på 40 kr. (ekskl. moms) for ordrer, der sendes til udlandet. Alle private kunder, der bor i EU skal betale moms af varer og administrationsgebyrer. Fragtomkostningerne beregnes ud fra PostNords gældende priser for pakker og er afhængig af ordrens totale vægt.

NB: Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms på forsendelsen. Academic Books er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told eller moms. Nogle gange opkræver toldvæsenet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det fra dig som modtager af pakken. Se også vores Salgs- og leveringsbetingelser.