Vi køber og sælger dine brugte bøger

Ligger du inde med en bunke gode, men gamle bøger, som du gerne vil sælge? I menuen til venstre kan du se, hvilke bøger fra hvilke studier, vi køber brugt - og naturligvis sælger, hvis vi har dem på hylden i butikken.

 


Husk! Vi køber kun pensumbøger i den nyeste udgave i forbindelse med semester- og blokstart, så hold løbende øje med vores hjemmeside. Lige nu køber vi kun få metodebøger (med mindre dit fag har blokstart), men fra juni vil du igen kunne finde et bredt udvalg af brugte bøger, som vi køber. Vi har dog altid brugte bøger stående på hylderne, så kig forbi din lokale Academic Books for at se, om vi har netop den bog, som du skal bruge. 


Hvilke bøger køber vi?
Lad os købe dit gamle guld. Klik ind på dit fakultet eller din professionsuddannelse i menuen til venstre, hvor vi løbende opdaterer listen af udvalgte bøger, vi køber i butikkerne. Du kan sælge din brugte pensumbog i alle vores butikker.

 

Hvilke bøger sælger vi?
En gammel bog kan være mindst ligeså god som en ny. Kig derfor ind i butikken for at se, hvilke brugte bøger, vi har til salg på hylden lige nu. Du kan købe brugte pensumbøger i den butik, der er placeret på det studiested, hvor bogen skal bruges.

 

Bemærk: Vi køber kun brugte bøger med synligt ubrugte skrabekoder eller lignende til ekstramateriale.

 

Se nedenfor, hvad du kan forvente at få for din brugte bog.

 

Brugte bøger