Vi køber og sælger dine brugte bøger

Ligger du inde med en bunke gode, men gamle bøger, som du gerne vil sælge? I menuen til venstre kan du se, hvilke bøger fra hvilke studier, vi køber brugt - og naturligvis sælger, hvis vi har dem på hylden i butikken.


 

Husk!

Vi køber kun pensumbøger i den nyeste udgave i forbindelse med semester- og blokstart, så hold løbende øje med vores hjemmeside. I skemaet længere nede på denne side kan du se, hvilke perioder vi køber dine brugte bøger (har dit studie blokstart, så køber vi dine bøger der, ellers køber vi kun dine bøger omkring semesterstart).  Vi har dog altid brugte bøger stående på hylderne, så kig forbi din lokale Academic Books for at se, om vi har netop den bog, som du skal bruge.

 

Butikkerne på RUC og SDU køber og sælger ikke brugte bøger. 


Hvilke bøger køber vi?
Lad os købe dit gamle guld. Klik ind på dit fakultet eller din professionsuddannelse i menuen til venstre, hvor vi løbende opdaterer listen af udvalgte bøger, vi køber i butikkerne. Du kan sælge din brugte pensumbog i alle vores fysiske butikker.

 

Hvilke bøger sælger vi?
En gammel bog kan være mindst ligeså god som en ny. Kig derfor ind i butikken for at se, hvilke brugte bøger, vi har til salg på hylden lige nu. Du kan købe brugte pensumbøger i den butik, der er placeret på det studiested, hvor bogen skal bruges.

 

Bemærk: Vi køber kun brugte bøger med synligt ubrugte skrabekoder eller lignende til ekstramateriale samt bøger, der er på pensum-/litteraturlisten i kommende semester/blok. Vi køber kun de brugte bøger, som skal anvendes i den kommende semester/blokstart.

 

Køb og salg af brugte bøger i Academic Books

 

Se nedenfor, hvad du kan forvente at få for din brugte bog.

 

Brugte bøger