Undervisere

Undervisere

 

Som underviser kan du bestille pensumlitteratur til det kommende semester, blok eller modul i formularen her på siden. Så sørger vi for at have bøgerne til dine studerende klar i jeres lokale Academic Books op til semesterstart.

Vi trykker og sælger også kompendier til din undervisning. Her kan du læse mere og hente rekvisition til kompendietryk.

Hvad bruger vi din pensumliste til?
Når du sender os dine pensumoplysninger, kan vi have de bøger, du og dine studerende skal bruge, klar i butikken når undervisningen starter. Vi lægger pensumlisterne frem i den nærmeste Academic Books og her på hjemmesiden under menupunktet pensumlister. Op til hver semesterstart giver vi besked på mail, når pensumlister og bøger er klar i butikken til de studerende, der har tilmeldt sig vores "pensumlistemails".

Når du giver os dine pensumoplysninger i god tid inden hver semesterstart, hjælper du både de studerende, dig selv og os til en god start på semesteret.

 

Vidste du, at vi er meget mere end en boghandel?

Vi samarbejder med universiteterne samt andre uddannelsesinstitutioner og har udviklet produkter og ydelser, så det passer til den enkelte institutions behov. I alle vores butikker kan den studerende få råd og vejledning omkring bogkøb, og som underviser kan du holde dig ajour omkring ny pensumlitteratur. 

Vi er en fagspecialiseret boghandel og vores primære arbejde er at støtte studerende og undervisere med at være klædt bedst muligt på til undervisningen fra første dag. Det gør vi bl.a. igennem: 

  • Produktion af pensumlister (verifikation af titler, udgaver, tilgængelighed osv.).
  • Produktion og salg af kompendier og e-kompendier samt kontakt til CopyDan.
  • Bestilling af underviser-frieksemplarer samt kontakt til forlagene.
  • Producere tilpasset bøger til specifikke fag, hvor dele af bøger (fra samme forlag) er sammensat til en bog. 
  • Vores butikker er indrettet (hvor muligt) med flytbare reoler på gulvarealet, som gør det muligt at afholde fx forfatter-arrangementer og foredrag.

 

Hvis du har nogle ønsker eller spørgsmål, så kontakt din lokale Academic Books. 


 

OBS: Når du har udfyldt formularen, modtager du en kvitteringsmail. Hvis du ikke modtager en kvitteringsmail, så kontakt venligst en af vores butikker.

 


 

 

Indtast dine oplysninger:
(fx 3. semester)
Bog 1
Bog 2

Hvad bruger vi din pensumliste til?
Når du sender os dine pensumoplysninger, kan vi have de bøger, du og dine studerende skal bruge, klar i butikken når undervisningen starter.

Vi lægger pensumlisterne frem i den nærmeste Academic Books og her på hjemmesiden under menupunktet pensumlister. 

Op til hver semesterstart giver vi besked på mail, når pensumlister og bøger er klar i butikken til de studerende, der har tilmeldt sig til vores "pensumlistemails". 

Når du giver os dine pensumoplysninger i god tid inden hver semesterstart, hjælper du både de studerende, dig selv og os til en god start på semesteret.