Persondatapolitik

Hvordan anvender Academic Books dine oplysninger?

Academic Books

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at oprette og administrere dit medlemskab af Academic Books og til at give dig en personlig og relevant oplevelse.

 

Hvilke typer af personlige oplysninger indsamler vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger, som du oplyser os, når du tilmelder dig Academic Books i forbindelse med nyhedsbreve, køb/bestilling af bøger og/eller pensumlistemails.

 • Identifikationsoplysninger i form af e-mailadresse/telefonnummer.
 • Kontaktoplysninger: Navn, telefonnummer og e-mailadresse.
 • Valg af butik ved afhentning af bestilling.
 • Adresse inkl. postnummer og by ved forsendelse af bestilte bøger.
 • Følgende oplysninger indsamles kun, hvis du vælger at oplyse dem:
  • Firmanavn
  • CVR-nummer
  • EAN-nummer
 • Studieretning

 

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Dine oplysninger benyttes udelukkende ved dine bestillinger/køb af bøger, ved deltagelse og til udsendelse af nyhedsbreve, hvor vi segmenterer, således at du modtager nyheder og tilbud, der er relevante for dig i forhold til din studieretning.

 

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger, så længe du har en konto hos Academic Books.

Det er påkrævet, at vi indsamler dine personlige oplysninger ved oprettelse og administration af din konto hos Academic Books for, at vi kan leve op til de forpligtelser, der fremgår af medlemsaftalen.

Uden dine personlige oplysninger kan vi ikke oprette dig eller tilbyde de tjenester, der indgår i Academic Books.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personlige oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du har en aktiv konto hos Academic Books.

Ønsker du at slette din konto, slettes dine oplysninger samtidig. Det kan du læse mere om her, eller du kan kontakte kundeservice her.

Vi opbevarer fortsat dine personlige oplysninger, såfremt der ligger nogen form for lovmæssige krav eller uafklarede tvister.

 

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring inklusive profilanalyse til direkte markedsføringsformål (segmenterede nyhedsbreve).

Den eneste form for direkte markedsføring, som Academic Books foretager sig, er nyhedsbreve og pensumlistemails, der er målrettet dit studie, hvis du har oplyst os om dette.

Ønsker du at fravælge direkte markedsføring, kan du til enhver tid gøre dette ved at framelde nyhedsbrevet og/eller pensumlistemails.

 

Kan jeg slette min brugerprofil på academicbooks.dk?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt selv at slette sin brugerprofil, men vi gør det selvfølgelig gerne for dig, hvis du ønsker det. Vigtigt: Hvis din brugerprofil nedlægges, har du ikke længere adgang til Min side og de oplysninger, der findes her. Det omfatter både din ordrehistorik, Track & Trace-numre, fakturaer, links til download af e-bøger m.v.

Vi har ikke mulighed for at genfinde oplysninger for dig eller gendanne din profil, når først den er slettet. Du skal derfor være helt sikker på, at du ønsker profilen nedlagt, før du anmoder om det. Ønsker du at få slettet din brugerprofil, bedes du kontakte Kundeservice.