Stem på din favorit

Hvem skal vinde Støt dit studieliv

 

Finalisterne til STØT DIT STUDIELIV er fundet!

 

Vi har modtaget en masse gode ansøgninger og har skåret det ned til tre finalister. Spørgsmålet er nu: Hvem skal vinde de herlige og skattefri 10.000 kr.?

Nu er det dig, din mor, dine medstuderende, din syge moster, studiesekretæren på 2. sal og alle andre, der skal stemme på den finalist med det bedste initiativ, der kan forbedre studiemiljøet.

 

Afstemningen slutter d. 23. maj 2022! Og du må kun stemme en gang ;)

 

 

 
1 Start 2 Komplet
Vælg din favorit
Vælg det projekt, som du mener fortjener at vinde 10.000 kr.
Dine oplysninger
Få besked, når din pensumliste er klar og modtag gode tilbud i vores nyhedsbrev

* Pensumlistemails og nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på linket ”afmeld nyhedsbrev”, som findes i de mails, du modtager fra os.

Læs her, hvad hvert projekt går ud på:

S.U.L.T

S.U.L.T (Sundhedsuddannelsernes Løbeteam) er et løbeteam, som yder at danne fællesskab på tværs af alle uddannelser på Campus Sigurdsgade og støtte hinanden i, at danne fysisk aktivitet og sammenhold om at overkomme noget, der kan være hård, men det faktum, at vi er sammen om det, kan give os muligheden for hver onsdag og søndag, at sige ”Hey, vi gjorde det!”. 

 

GenderBrigade

Antallet af studerende på kønsstudier vokser, hvilket kun gør det endnu vigtigere at have et fagligt og socialt netværk som på andre uddannelser. Vi vil skabe et netværk på tværs af fag, fakulteter og videregående uddannelser, hvor man kan få faglig sparring og netværk, hvis man har interesser omkring kønsstudier. 

 

Community Days

Queer Culture Club vil i samarbejde med EDUkitchen og RUCbrewery facilitere frembringelsen af og uddelingen af gratis energidrik og kage for de studerende. Vi vil tage ansvar for at skabe større og stærkere community på Roskilde Universitet, blandet andet igennem klubsamarbejde på tværs af RUC organisationer og derigennem nå ud til de studerende.