Scribo 4

  • Samfundslitteratur
  • 2015
  • Elektronisk medie
  • dan
  • 4
  • 9788759318751

Scribo er et online problemformulerings- og litteratursøgningsværktøj, der hjælper den studerende med at få overblik over og komme godt i gang med opgaveskrivningen. Scribo består af en spørgeguide, en ordbog over centrale begreber, forklaringer, eksempler og henvisninger til resurser, som den studerende kan bruge undervejs i opgaveprocessen.Scribo er udviklet af Lotte Rienecker (Den gode opgave) og Gina Bay og fås nu i en ny, fjerde version. Værktøjet har fået en teknologisk og indholdsmæssig opdatering, og det er nu også tilgængeligt på tablet. 

Er du studerende?
* Arbejd målrettet med dine studie- og eksamensopgaver
* Brug 2-4 timer på Scribo, og kom godt fra start. Scribo leder dig gennem en række opgavespørgsmål, herunder til problemformulering, formål, valg af teorier og metoder, fremgangsmåde, informationssøgning, indledning og disposition
* Brug dine svar aktivt i din opgaveformulering og indledning, eller eksportér dem, så du nemt kan sende dem til din vejleder, studiegruppe eller informationsspecialist.

Mange uddannelsesinstitutioner abonnerer allerede på Scribo. Se om du har adgang via dit studie.

Her kan du købe en adgangskode til problemformulerings- og litteratursøgningsværktøjeScribo. Når du har modtaget koden, kan du oprette en profil her og komme godt igang med din opgaveskrivning.  

Som studerende opretter du dig gratis via WAYF, med din studiemail.

OBS: flere uddannelsesinstitutioner abonnerer allerede på Scribo. Se om du har adgang via dit studie!

 

125,00 kr.