UNGE ORD FRA 2020

 

Selvom 2020 var et meget specielt år og virussen stjal det meste af dagsordenen, så har unge danske forfatterspirer stadig fortalt gode historier, digtet følsom lyrik og skrevet tankevækkende essays, som handler om andet end sygdom, nedlukning og smittespredning. Mange hundrede bidrag blev indsendt til årets skrivekonkurrence for folkeskole -, efterskolen og gymnasielever - og de bedste er nu sat på tryk i årets 3 samlinger. 

Find bøgerne herunder. 

 

UNGE ORD: novellesamlingen er fortællinger fra skyggen af en lockdown, begået af elever på de danske folkeskoler og ungdomsuddannelser. Coronakrise, savn og frygt for fremtiden kan fornemmes mellem linjerne - men vi møder også glimt af optimisme, forelskelse og humor. 

 

UNGE ORD: freestyle er ord fra fritgående hjerter, begået af elever på de danske folkeskoler og ungdomsuddannelser. Teksterne rummer det meste man møder i en lockdown og en pandemi: savn, frygt for fremtiden, energisk optimisme og barsk humor.

 

UNGE ORD: digtsamlingen er lyrik fra omegnen af en lockdown, begået af elever på de danske folkeskoler og ungdomsuddannelser. Coronakrise, savn og frygt for fremtiden kan fornemmes mellem linjerne - men vi møder også glimt af optimisme, forelskelse og humor i de linker, der nu tjener som poetisk og historisk dokumentation af en ungdomsgeneration. 

 

UNGE ORD
159,00 kr.
50,00 kr.
159,00 kr.
50,00 kr.
159,00 kr.
50,00 kr.