Giv et gavekort til viden

Et gavekort til viden

 

Et gavekort falder altid i enhvers smag – uanset om der er tale om en studerende, en læsehest, eller måske kunstneren, der mangler en specifik kalligrafipen. Hos Academic Books specialiserer vi os inden for pensumlitteratur til videregående uddannelser, men det er kun toppen af isbjerget. Vi forsøger nemlig altid at imødekomme kundernes ønsker, og derfor tilbyder vi desuden et stort udvalg af kontorartikler, klinikudstyr, skønlitteratur og sågar merchandise designet til det enkelte studiested. Det kan hurtigt blive en jungle at finde rundt i, og med et gavekort er du sikker på, at du ikke skal stå model til den falske facade af glæde, når du giver den studerende 2. udgave af en pensumbog, selvom det skulle have været 3. udgave (og jo, det er en big deal).

 

Betingelser og gyldighed

  • Academic Books Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan ikke ombyttes til penge.
  • Gavekort bestilt online sendes med alm. brevpost uden fragtomkostninger.
  • Gavekort kan indløses i en af vores butikker og kan udelukkende anvendes der (dvs. ikke i webshoppen).

 

Hvordan bruger jeg mit gavekort under nedlukningen?

Hvis det er muligt for dig, vil vi meget gerne opfordre til, at du venter med at anvende dit gavekort, til næste gang du skal bruge bøger. Under de nuværende omstændigheder er det nemlig langt mere corona-venligt at betale med kort via hjemmesiden, da det kræver mindre fysisk betjening.

Når det er sagt, er det selvfølgelig stadig muligt at bruge gavekort – men det kan kun gøres, hvis du vælger levering til en af vores fysiske butikker, som stadig har åbent for afhentning af webordre. Du skal gøre følgende:

  • Bestil dine bøger på academicbooks.dk, og vælg levering til en af vores butikker.
  • Når du bestiller bliver du bedt om at indtaste dine kortoplysninger, som er nødvendige for at oprette ordren – bare rolig, vi trækker altid først pengene, når ordren er udleveret, så vi kommer ikke til at trække pengene fra dit kort.
  • Vent til du får en mail om, at ordren er klar til afhentning.
  • Når du kommer hen til butikken, skal du meddele vores ansatte, at du vil betale med gavekort. De vil så ændre betalingsmetoden til gavekortet, så der ikke bliver trukket penge fra dit betalingskort.

 

 

 

 

Gavekort til bøger hos Academic Books
200,00 kr.
300,00 kr.
400,00 kr.
500,00 kr.
600,00 kr.
700,00 kr.
800,00 kr.
900,00 kr.
1.000,00 kr.
1.500,00 kr.
2.000,00 kr.
2.500,00 kr.
3.000,00 kr.
4.000,00 kr.
5.000,00 kr.