Forandringsforståelse. Anita  Mac. Sabine  Madsen.  9788759329900

Forandringsforståelse

balance mellem proces og resultat
Anita Mac
Sabine Madsen

Forandringsarbejde er en svær disciplin for både ledelse og medarbejdere. Samtidig er der et stigende behov for organisatoriske forandringer, blandt andet som følge af hastige ændringer og løbende nye tendenser inden for teknologi, forbrug og politik i det omgivende samfund.

Derfor er det vigtigt at have forståelse for, hvordan man kan analysere og arbejde med organisatoriske forandringer i en kompleks og dynamisk virkelighed.

Denne bog bearbejder viden fra forskellige fagområder til en sammenhængende forståelse for forandring, der uddyber:

hvad det vil sige at forandre organisationer i forhold til forskellige typer af forandringer
hvordan man kan foretage omverdensanalyser med henblik på at forstå og bruge den komplekse virkeligheds potentialer til at identificere og iværksætte relevante organisatoriske forandringer
hvordan man kan kvalificere, konkretisere og realisere større, planlagte forandringer, så de bliver meningsfulde for så mange organisationsmedlemmer og interessenter som muligt
hvordan man kan arbejde med involverende processer, der skaber resultater i form af ny og hensigtsmæssig arbejdspraksis.
Disse temaer foldes ud ved hjælp af udvalgte teorier og metoder, der omhandler plan- og procesorienterede tilgange, kompleksitets- og omverdensforståelse, fremtidsorienteret strategiarbejde, brugerdrevet forandring, meningsskabelse, involvering og facilitering.

Pris:265,50 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 180
  • Sprog: Andre
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759329900

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 270 page-prints