Herskin-konceptet. Bjarne Herskin. Mette Winther Herskin.  9788759327814

Herskin-konceptet

IT-undervisning der virker
Bjarne Herskin
Mette Winther Herskin

Medarbejdere er i dag rutinerede brugere af selv komplekse it-systemer. Mange ledelser sætter derfor spørgsmålstegn ved, om det er nødvendigt at uddanne medarbejderne, når nye it-løsninger skal implementeres. Ikke desto mindre er netop effektive og motiverende brugerkurser afgørende for, om de dyre it-projekter bliver en succes. 

Desværre anvender man på mange brugerkurser stadig en undervisningsmetode, som snarere skaber frustration end forståelse. Formålet med denne bog er derfor at vise, hvordan man med Herskin-konceptet kan gribe brugeruddannelsen an i en moderne sammenhæng og gøre brugerne selvhjulpne. 

Herskin-konceptet er både en undervisningsmetode og nogle it-pædagogiske principper og fokuserer ikke bare på undervisningssituationen, men på alle aspekter af brugeruddannelsen, herunder udvælgelse af undervisere, timing af uddannelsen, inkludering af change management osv.  

Bogen bygger på forfatternes erfaringer som konsulenter i hundredvis af store implementeringsprojekter, hvor medarbejdere i både private og offentlige organisationer. 

Pris:299,00 DKK
Studiepris:259,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 132
  • Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • ISBN: 9788759327814

Se lagerstatus


> Spar fragten - hent i butikken. Læs mere her.
> STUDIEPRIS - bedre priser til dig. Læs om STUDIEPRIS.
> Gavekort til bøger - giv en klog gave. Læs om Gavekort.