Sprogvurdering af 2-årige. Helle Iben  Bylander. Trine Kjær  Krogh.  9788759326688

Sprogvurdering af 2-årige

Helle Iben Bylander
Trine Kjær Krogh

Den tidlige sprogudvikling får ofte betydning for, hvordan både tale- og skriftsproget udvikler sig hos barnet senere i livet, og den kan endda indvirke på barnets udvikling af sociale kompetencer. Pædagoger og andre fagpersoner spiller en central rolle i denne sammenhæng, da de ofte er de første, der får øje på forsinkelser eller andre afvigelser i sprogudviklingen.

I denne bog har vi valgt at sætte fokus på 2-årsalderen, fordi man allerede fra dette tidspunkt har et ret solidt grundlag for at vurdere, om barnets sprog er alderssvarende. Vi gennemgår, hvordan en typisk sprogudvikling ser ud i denne alder, hvad der er typiske tegn på et forsinket sprog, samt hvilke materialer pædagoger, sprogpædagoger, konsulenter og logopæder har til rådighed, når de skal udrede en 2-årig.

Herudover kigger vi på væsentlige miljømæssige faktorer, som kan styrke det sprogpædagogiske arbejde i vuggestuen, bl.a. hvordan leg kan understøtte sprogudviklingen. Endelig beskæftiger vi os med, hvordan man kan udvikle handleplaner og et produktivt samarbejde med forældre.

Pris:221,00 DKK

Se bogens detaljer

  • Forlag: Samfundslitteratur
  • Udgivet: 2017
  • Sider: 115
  • Sprog: Andre
  • Type: pdf
  • ISBN: 9788759326688

E-bog

Vores e-bøger kan kun læses via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Når du har købt en e-bog vil du modtage et link til download på "Min side" i listen over dine købte bøger. Du downloader din e-bog ved at klikke på linket. Linket skal aktiveres inden for en måned fra købsdagen.

Hvis du ikke tidligere har købt e-bøger hos os, læs da vores vejledning under Kundeservice, inden du benytter linket og downloader din e-bog. 

Rettigheder

Kopieringer: 10 copy-operations
Udskrivninger: 172 page-prints